Rogán Antal ennyire még nem volt rottyon

POLITIKA
2016 november 08., 11:23
comments 359

Kedd délelőtt a parlamentben elbukott Orbán Viktor kvótaügyi alkotmánymódosító javaslata, de nemcsak Orbánt viselte meg a kudarc. Rogán Antal olyan arccal jelent meg az ülésen, amilyennel még soha.

Simonka György fideszes képviselő (b) és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter az alaptörvény hetedik módosításáról szóló szavazás előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2016. november 8-án (Fotó: Kovács Tamás / MTI)
photo_camera Rogán Simonka Györggyel egyeztet. A kép kattintásra megnő (MTI Fotó: Kovács Tamás)

Táskás, már-már kisírt luxusszemek, a halántékon kidudorodó luxusér és az állon kiserkenő luxusborosta tesz arról, hogy a propagandaminiszter teljesen úgy nézzen ki, mint akit épp a Déryné Bisztró konyhájában kaparnak le egy használt tányérról egy otthagyott falat krumpli mellől.

Rogán Antal már a parlament egyik szeptemberi ülésén is szétúthengerezett arccal lepte meg a rajongókat, és nem volt valami kisimult néhány héttel ezelőtti sajtótájékoztatóján sem.

Reméljük, nincs baj!

Tamás Bence Gáspár egy remek időegyenesben összegezte Rogán arcának egyre gyűröttebbé válását:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.