David Attenborough kéri, hogy álljunk le a műanyaggal

környezetvédelem
2017 október 15., 14:57
comments 194

A Kék bolygó második részének bemutatóján beszélt a brit természettudós arról, mekkora károkat okoz az óceánok élővilágának a műanyag, és a szeméthalom, amit gyártása okoz. David Attenborough új dokumentumfilmjében arra szólítja fel az emberiséget, tegyen azonnali lépéseket, és vegye kezébe a sorsát, mert már most felmérhetetlen az a kár, amit a műanyaghasználat a tengerek élővilágában okozott. Az új, hét részes sorozatot a BBC október 29-én kezdi vetíteni, de később elérhető lesz legalább 30 országban is. (Guardian)

link Forrás

Címlapfotó: GEOFF PUGH/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.