Macron visszavonná Harvey Weinstein Becsületrendjét

A francia elnök vasárnap egy tévéműsorban beszélt arról, hogy már meg is tette a megfelelő lépéseket, hogy a szexuális zaklatással vádolt producert minél előbb megfosszák a legmagasabb francia állami kitüntetéstől - írja az AP. A Becsületrendet Weinstein az ország akkori elnökétől, Nicolas Sarkozytől vehette át 2012-ben, miután a producer filmje, A némafilmes több Oscar-díjat is nyert. 

Weinstein vádlói között francia színésznők is vannak, Macron hangsúlyozta, szeretné felgyorsítani az ezekhez az esetekhez kapcsolódó nyomozásokat és eljárásokat is.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.