Rohingya menekülteket taposott halálra egy elefánt Bangladesben

Három gyerek és egy nő meghalt, négy másik rohingya menekült pedig megsebesült, amikor megtámadta őket egy elefánt a Banglades déli részén található táborban. A sérülteket válságos állapotba szállították a Cox’s Bazarban működő kórházba. A rohingya menekültek tömeges érkezése óta ez már a második hasonló eset. 

A Balukhali menekülttáborban többnyire az erdőből kivágott fákból és vászonból építettek maguknak sátrakat a Mianmarból érkező menekültek. Néhány ilyen sátrat pedig pont az elefántok útvonalán állítottak fel. A rohingya kisebbséget ért támadások miatt az elmúlt két hónapban több mint 53 ezer ember érkezett az országba a szomszédos Mianmarból. (Guardian)

Ahogy a napokban mindenki láthatta, Magyarországnak csak akkor van jövője, ha lesz független sajtója. Ezt olvasóink is így gondolhatják, hiszen

ALIG EGY HÉT ALATT REKORDÖSSZEGGEL, 5 MILLIÓ FORINTTAL SEGÍTETTÉK A 444 MŰKÖDÉSÉT.

Ahhoz, hogy a 2019-ben is megőrizhessük függetlenségünket, a Te támogatásodra is szükségünk van. A célunk 2018 végéig 50 millió forintot összegyűjteni az olvasóinktól, akik ebből 41 milliót már össze is dobtak. Nagyon köszönjük!

DE HOGY TÉNYLEG ELÉRHESSÜK A KITŰZÖTT CÉLT, KÉRJÜK TÁMOGASD MÉG IDÉN A 444-ET!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.