Rohingya menekülteket taposott halálra egy elefánt Bangladesben

Három gyerek és egy nő meghalt, négy másik rohingya menekült pedig megsebesült, amikor megtámadta őket egy elefánt a Banglades déli részén található táborban. A sérülteket válságos állapotba szállították a Cox’s Bazarban működő kórházba. A rohingya menekültek tömeges érkezése óta ez már a második hasonló eset. 

A Balukhali menekülttáborban többnyire az erdőből kivágott fákból és vászonból építettek maguknak sátrakat a Mianmarból érkező menekültek. Néhány ilyen sátrat pedig pont az elefántok útvonalán állítottak fel. A rohingya kisebbséget ért támadások miatt az elmúlt két hónapban több mint 53 ezer ember érkezett az országba a szomszédos Mianmarból. (Guardian)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.