Kirúgta a biztonsági őrt és elnézést kért a KFC az Index véresre vert igazgatójától

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Sajnálatát fejezte ki és megköveti Szabó Zoltánt a KFC regionális igazgatója, amiért vasárnap este a Király utcai étteremben a biztonsági őr, miután ő a panaszkönyvet kérte, bántalmazta (ököllel többször arcon ütötte) az Index tartalomfejlesztési igazgatóját. Hamar tüntetések is szerveződtek a gyorsétterem elé, mások a Facebookon tomboltak. 

Fukcius Tamás azt is írta, a cég azonnal kirúgta az "intézkedő" kidobót és teljesíti a kártérítési igényét, amit az áldozat a posztban fogalmazott meg. Szabó azt írta, 500 ezer forintot követel az étteremláncot tulajdonló AmRest-től, amit egy gyermekeket és szegény családokat támogató alapítványnak ajánl majd fel. 

„Vendégünk nyilvános kérésének megfelelően örömmel támogatunk egy magyar karitatív szervezetet, alapítványt. Hiszünk benne, hogy minden cégnek támogatnia kell a közösséget” 

- írta a KFC igazgatója, aki felvette a kapcsolatot Szabó Zoltánnal és bocsánatot kért tőle. Azt is írta, ugyan az őr az alvállalkozó alkalmazottja, vállalják a felelősséget és megvizsgálják a biztonsági céggel való további együttműködést is. Az eset kivizsgálásának végéig a műszakvezetőt is felfüggesztették. (24.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.