Kirúgta a biztonsági őrt és elnézést kért a KFC az Index véresre vert igazgatójától

Sajnálatát fejezte ki és megköveti Szabó Zoltánt a KFC regionális igazgatója, amiért vasárnap este a Király utcai étteremben a biztonsági őr, miután ő a panaszkönyvet kérte, bántalmazta (ököllel többször arcon ütötte) az Index tartalomfejlesztési igazgatóját. Hamar tüntetések is szerveződtek a gyorsétterem elé, mások a Facebookon tomboltak. 

Fukcius Tamás azt is írta, a cég azonnal kirúgta az "intézkedő" kidobót és teljesíti a kártérítési igényét, amit az áldozat a posztban fogalmazott meg. Szabó azt írta, 500 ezer forintot követel az étteremláncot tulajdonló AmRest-től, amit egy gyermekeket és szegény családokat támogató alapítványnak ajánl majd fel. 

„Vendégünk nyilvános kérésének megfelelően örömmel támogatunk egy magyar karitatív szervezetet, alapítványt. Hiszünk benne, hogy minden cégnek támogatnia kell a közösséget” 

- írta a KFC igazgatója, aki felvette a kapcsolatot Szabó Zoltánnal és bocsánatot kért tőle. Azt is írta, ugyan az őr az alvállalkozó alkalmazottja, vállalják a felelősséget és megvizsgálják a biztonsági céggel való további együttműködést is. Az eset kivizsgálásának végéig a műszakvezetőt is felfüggesztették. (24.hu)