Kokaindílert fogtak a VII. kerületben

A BRFK Kábítószer-bűnözés Elleni Osztályának nyomozói 2017. október 14-én 21 óra 35 perckor a VII. kerületi Dob utcában intézkedtek Sayer S. N. D., 29 éves angol állampolgárral szemben. A férfi ruházatának átvizsgálásakor 4 külön fóliába csomagolva összesen 2 gramm kokain került elő.

Sayer S. N. D.-t ezután őrizetbe is vették, és előzetes letartóztatásba helyezését indítványozták. Kihallgatásán a férfi azt mondta, egy autóból árusító dílertől vette a kokaint.

Még ugyanaznap éjjel előállították a 25 éves budapesti D. Imrét és még két ír állampolgárt, utóbbiakról bebizonyosodott, hogy ők is kábítószert fogyasztottak, előbbiről meg az, hogy ő árult drogot egy autóból a bulinegyedben. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.