Akár az apokalipszis: vörösre festette az eget London felett az Ophelia hurrikán

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Akkora homoktömegeket mozgatott meg az Azori-szigetek irányából Európa felé hömpölygő Ophelia hurrikán, hogy Franciaország északi partjainál, a La Manche csatorna felett és Anglia déli részein is sárgás-vöröses színkavalkádba borult az égbolt. A Szahara sivatagból felkapott szemcsetömeg és a portugáliai erdőtüzek okozta por együttes keveredése egészen apokaliptikus képet rajzolt London és Rennes városok fölé. Az AFP képei: 

Sirály, Quiberon, FranciaországFotó: Loic Venance/AFP
Vörös nap Rennes felettFotó: Martin Bertrand/Hans Lucas
Sötétül az égbolt London üzleti negyede, a Canary Wharf felettFotó: Alberto Pezzali/NurPhoto
Canary Wharf, LondonFotó: Alberto Pezzali/NurPhoto
Canary Wharf, LondonFotó: Alberto Pezzali/NurPhoto
Canary Wharf, LondonFotó: Alberto Pezzali/NurPhoto
Okkersárga égbolt Rennes felettFotó: MARIE DUFAY/AFP
Rennes, FranciaországFotó: MARIE DUFAY/AFP
Apokalipszis a London Eye felettFotó: CHRIS J RATCLIFFE/AFP

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.