Az országban elsőként Debrecenben vezetik be az e-jegyrendszert

közlekedés
2017 október 17., 15:10
comments 24

Az új típusú, elektronikus személyi igazolvánnyal rendelkező utasok és a diákok novembertől a havidíj befizetésével már bérletként használhatják okmányukat a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. valamennyi villamos-, autóbusz- és trolibuszjáratán, jelentette be a közlekedési vállalat kedden. Hajzer Károly, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára kijelentette:

innovatív város Debrecen, emiatt választották ki több helyszín közül az elektronikus jegyrendszer bevezetésére, és a Belügyminisztérium készülékeket biztosított a saját, helyi innováció mellé.

Az első virtuális bérletet október 28-tól lehet megvenni a DKV Zrt. Doberdó utcai, Segner téri és Petőfi téri bérletpénztárában, valamint az ügyfélszolgálaton,

interneten egyelőre még nem.

Az online vásárlás lehetőségére várhatóan az év végéig még várni kell. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.