Az önkormányzat is megfúrhatja a Feneketlen-tóhoz tervezett lakóparkot

belföld
2017 október 18., 15:29

Kedden írtuk meg, hogy gyanús körülmények között került a Feneketlen-tó melletti terület egy oda lakóparkot tervező céghez, a DVM Grouphoz. Az ügyleten 4-5 milliárdot bukhatott az állam, a Heti Válasz úgy tudja, Lázár János Kehi-vizsgálatot rendelt el az ügyben.

Az mno.hu most arról ír, úgy tűnik, a XI. kerületi önkormányzat is keresztbe tesz az ingatlanfejlesztési tervnek. Mint írják, LMP-s és a Párbeszéd politikusaitól értesültek arról, hogy az önkormányzat változtatási tilalmat rendelhetnek el, megakadályozva ezzel a 350 lakásos lakópark felépítését. A kerületi képviselő-testület csütörtökön tart ülést, az ellenzéki politikusok arra készültek, ekkor javasolják majd a tilalom elrendelését, illetve demonstrációt is terveztek, azonban szerdán a kerület fideszes polgármestere, Hoffmann Tamás maga állt elő ugyanezzel az előterjesztéssel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.