Óriási migránsozás lett Habony propagandalapjában a Szabadság hídra felmászó iráni férfi akciójából

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Szerda délelőtt egy iráni férfi felmászott a budapesti Szabadság hídra, amit ezután a hatóságok lezártak. A férfi egészen a turulig jutott. 

Az esetről a Ripost - olvasói információkra hivatkozva - azt írta, mindez egy illegális bevándorló figyelemfelkeltő akciója volt. Kérdéseinkkel megkerestük a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, válaszukban azt írták, a 27 éves iráni férfi Magyarországon tartózkodási és letelepedési engedéllyel jogszerűen tartózkodik, budapesti lakcímmel rendelkezik.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.