Keményen kiosztotta a Teslát a Volkswagen vezére

Matthias Müller, a Volkswagen vezetője egy csütörtöki konferencián Passauban annyira felhúzta magát, amikor a moderátor szóba hozta a Teslát, hogy elkezdte kiosztani az amerikai autógyártót:

Szóval most mégis muszáj egy mondatot mondanom a Tesláról. Minden tisztelettel. Van a világon a bejelentő világbajnok – nevet nem mondok. Van egy vállalat, amelyik nagy nehezen 80 ezer autót ad el évente. A Volkswagen 11 milliót ad el évente. És van olyan vállalat, mint a Volkswagen, amelyik 13-14 milliárd eurós nyereséget termel évente. És ha jól az információim, a Tesla negyedévente százmilliós összegeket éget el, a munkavállalóit kirúgja, milyen vidám dolog ez. Szóval nem tudom, hol van ilyenkor a szociális érzékenység. Szóval kérem, maradjunk a tényeknél, és ne hasonlítsuk össze az almát a körtével.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.