20 éves nő vert meg egy kalauzt a váci vonalon

Az ügy, amely idén májusban történt, most jutott el vádemelésig, ezért adott róla hírt a rendőrség honlapja.

A húszéves csörögi B. Boglárka egy Vácról Budapestre tartó szerelvényre szállt fel, ám jegye nem volt, és mint később kiderült, nem is akart vásárolni ilyesmit, ezt a kalauzzal is közölte.

„A 20 éves nő szóváltásba keveredett a sértettel, akit arcon ütött, majd miután leszálltak a vonatról a peronon combon rúgta és szidalmazta. Az esetről a jegyvizsgáló bejelentést tett a rendőrségen. A rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható B. Boglárka csörögi lakost, akit gyanúsítottként hallgattak ki.”

A nő közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és könnyű testi sértés vétség miatt áll majd bíróság elé. (MTI)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.