20 éves nő vert meg egy kalauzt a váci vonalon

Tbg
közlekedés
2017 október 21., 14:08
comments 100

Az ügy, amely idén májusban történt, most jutott el vádemelésig, ezért adott róla hírt a rendőrség honlapja.

A húszéves csörögi B. Boglárka egy Vácról Budapestre tartó szerelvényre szállt fel, ám jegye nem volt, és mint később kiderült, nem is akart vásárolni ilyesmit, ezt a kalauzzal is közölte.

„A 20 éves nő szóváltásba keveredett a sértettel, akit arcon ütött, majd miután leszálltak a vonatról a peronon combon rúgta és szidalmazta. Az esetről a jegyvizsgáló bejelentést tett a rendőrségen. A rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható B. Boglárka csörögi lakost, akit gyanúsítottként hallgattak ki.”

A nő közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és könnyű testi sértés vétség miatt áll majd bíróság elé. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.