Deutsch Tamás szerint Jeszenszky Géza elbutul politikailag

„Jeszenszky Géza volt külügyminiszter a politikai elbutulás állapotában van, hasonlóan Bod Péter Ákos és Mellár Tamás közgazdászokhoz – jelentette ki kérdésre válaszolva szombaton Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője” – írja a Magyar Nemzet, amely szombati számában közölt interjút Jeszenszky Gézával, Magyarország egykori külügyminszterével.

Az MDF kormány külügyére így fogalmazott: „Szégyenteljesnek tartom, hogy ennyire lenézik a magyar választók intelligenciáját. Biztos, hogy nincs Soros-terv.”

Deustch elismeri, hogy nincs Soros-terv, hiszen ez a kifejezés az Európai Bizottság munkatervében nem szerepel, de mégiscsak van Soros-terv, hiszen „a »Soros-terv« lényegét jelentő összes elképzelés kivétel nélkül megtalálható az Európai Bizottság előterjesztéseiben, és most már az Európai Parlament állásfoglalásában is.”

Lehet, egyébként, hogy én is butulok, mert nem teljesen értem, hogy végül mit akart mondani Deutsch Tamás. (Magyar Nemzet)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.