Deutsch Tamás szerint Jeszenszky Géza elbutul politikailag

Tbg
2017 október 21., szombat 16:15
261

„Jeszenszky Géza volt külügyminiszter a politikai elbutulás állapotában van, hasonlóan Bod Péter Ákos és Mellár Tamás közgazdászokhoz – jelentette ki kérdésre válaszolva szombaton Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője” – írja a Magyar Nemzet, amely szombati számában közölt interjút Jeszenszky Gézával, Magyarország egykori külügyminszterével.

Az MDF kormány külügyére így fogalmazott: „Szégyenteljesnek tartom, hogy ennyire lenézik a magyar választók intelligenciáját. Biztos, hogy nincs Soros-terv.”

Deustch elismeri, hogy nincs Soros-terv, hiszen ez a kifejezés az Európai Bizottság munkatervében nem szerepel, de mégiscsak van Soros-terv, hiszen „a »Soros-terv« lényegét jelentő összes elképzelés kivétel nélkül megtalálható az Európai Bizottság előterjesztéseiben, és most már az Európai Parlament állásfoglalásában is.”

Lehet, egyébként, hogy én is butulok, mert nem teljesen értem, hogy végül mit akart mondani Deutsch Tamás. (Magyar Nemzet)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt