Deutsch Tamás szerint Jeszenszky Géza elbutul politikailag

Tbg
POLITIKA
2017 október 21., 16:15

„Jeszenszky Géza volt külügyminiszter a politikai elbutulás állapotában van, hasonlóan Bod Péter Ákos és Mellár Tamás közgazdászokhoz – jelentette ki kérdésre válaszolva szombaton Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője” – írja a Magyar Nemzet, amely szombati számában közölt interjút Jeszenszky Gézával, Magyarország egykori külügyminszterével.

Az MDF kormány külügyére így fogalmazott: „Szégyenteljesnek tartom, hogy ennyire lenézik a magyar választók intelligenciáját. Biztos, hogy nincs Soros-terv.”

Deustch elismeri, hogy nincs Soros-terv, hiszen ez a kifejezés az Európai Bizottság munkatervében nem szerepel, de mégiscsak van Soros-terv, hiszen „a »Soros-terv« lényegét jelentő összes elképzelés kivétel nélkül megtalálható az Európai Bizottság előterjesztéseiben, és most már az Európai Parlament állásfoglalásában is.”

Lehet, egyébként, hogy én is butulok, mert nem teljesen értem, hogy végül mit akart mondani Deutsch Tamás. (Magyar Nemzet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.