Ezzel a lagymatag számmal szállt bele Snoop Dogg Trump elnökbe

MŰVÉSZET
2017 október 22., 05:22
comments 8

A Trump elnök választási szlogenjét kifigurázó Make America Crip Again című új számával csatlakozott Snoop Dogg a megélhetési trumpozók táborához. (A Crpis egy hirhedt Los Angeles-i utcai banda.) Ez lesz egyébként a legendás rapper új albumának a címe is.

link Forrás

A számban Snoop többek között arra biztatja az NFL fekete játékosait, hogy alakítsanak saját bajnokságot, és kiáll Colin Kaepernick quarterback mellett, aki elindította a meccsek előtti amerikai himnusz közbeni tiltakozó mozgalmat.

A baj csak az, hogy a nagy beszólpgatás közben majdnem elalszik az ember.

Snoop és Trump között régóta tart a beszólogatósdi. Miután a rapper egyik számának klipjében lelőtt egy Trumpnak öltözött bohócot, az amerikai elnök azonnal ugrott a provokációra és idén tavasszal azt twitelte ki, hogy ha Snoop ugyanezt Obama elnökkel csinálta volna meg, tuti börtönbe zárták volna. 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.