Ha jól olvasunk szájról, akkor nem volt nagyon szép üzenet, amit a gólja után ordibált a Videoton csapatkapitánya Pintér Attilának

futball
2017 október 22., 11:57
comments 61

Hihetelen, hogy végigszenvedtem a helyszínen a nagy miniszterelnöki rangadót, a Videoton-Puskát Akadémiát, de az egyetlen jelenetet, ami felriasztott volna az unalomból, csak utólag láttam.

Amilyen döbbenetesen rossz meccs volt, simán belefért volna, hogy Orbán Viktor két kedvenc csapata nem is nagyon akarta legyőzni a másikat, de a 88. percben gólt szerző Juhász Roland arcáról mégsem úgy tűnik, hogy a nagy testvér nagyon kedveli a felcsúti kicsit. Vagy csak a Videoton csapatkapitánya nem szívleli Pintér Attilát. 

link Forrás

Utóbbi egészen biztosnak tűnik abból, ahogy a gólt ritkán szerző védő az önfeledet öröm helyett felpattan, és hirtelen elindul a világos zakós Pintér felé, majd eltorzult arccal ordibálni kezd felé. Pintér maga sem az indulatait kordában tartó, meditatív edző, nem tudni, volt-e a meccsen közvetlen előzménye Juhász reakciójának, vagy valami régebbi dolog van a háttérben. Juhász célozgatott valamire a meccs utáni interjújában, de nem árult el semmi konkrétat. 

Az biztos, hogy pár éve, amikor felmerült, hogy Pintér legyen a Videoton edzője, kapitánynként Juhász vezetette a játékosok küldöttségét, ami azt kérte a vezetőségtől, hogy ne Pintért nevezzék ki. 

photo_camera Fotó: botost/444.hu

Juhász a meccs után már nyugodtabb volt, Pintér viszont rettenetesen feszülten nyilatkozott az újabb verség után. 

De mit ordított Juhász Pintérnek? Szerintem egy baszdmeggel indít. Várjuk a megoldásokat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.