Szanyi Tibor ellenforradalmazós posztja olyasmire sarkallta a Fidesz-kommunikációt, amire már régen nem volt példa

POLITIKA
2017 október 22., 14:04
comments 218
Szanyi Tibor (balra) és Gúr Nándor szocialista képviselők az Országgyűlés rendkívüli ülésén, 2017. augusztus 21-én.
photo_camera Szanyi Tibor (balra) és Gúr Nándor szocialista képviselők az Országgyűlés rendkívüli ülésén, 2017. augusztus 21-én. Fotó: Bruzák Noémi/MTI/MTVA

A Fidesz az alábbi közleménnyel reagált az Országos Sajtószolgálat útján Szanyi „Kapitány” Tibor lincselős-ellenforradalmazós Facebook-posztjára:

„Megdöbbentő és botrányos a szocialista Szanyi Tibor megnyilvánulása. 61 évvel a forradalom és 28 évvel a rendszerváltás után az MSZP-ben még mindig ott szunnyad a gyűlölet és a cinizmus az 56-os forradalom iránt. Az MSZP még mindig idézőjelbe teszi a nemzeti ünnepet, meggyalázva ezzel minden forradalmi hőst és hozzátartozóikat.

Ma szabadon ünnepelhetjük 1956-ot, a magyar történelem egyik legnagyobb szabadságharcát, amelyet a legkegyetlenebb megtorlás, kínzás, bebörtönzés, kényszermunka és üldözés kísért. A mai magyar demokrácia 1956 eszmeiségére épül, '56 büszke és sugárzó pillanatára, a pesti srácok halált megvető bátorságára.

Ma sem engedünk az '56-ból, ma is készek vagyunk küzdeni ugyanazokért az értékekért. Aki 1956-ot idézőjelbe teszi, az a demokráciából írja ki magát, és nincs helye a magyar közéletben. 28 év túlságosan hosszú türelmi idő volt Szanyi Tibor és elvtársai számára.  

Aki méltón és békésen szeretne emlékezni az ott lesz hétfőn, a Terror Ház Múzeum előtt az Andrássy úton, ahol beszédet mond Magyarország miniszterelnöke.

Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató
Fidesz - Magyar Polgári Szövetség”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.