Fél Amerika azon röhög, ahogy Bush és Obama bohóckodik Clinton mögött

ÉLET
2017 október 24., 06:43
link Forrás

Mind az öt még élő, egykori amerikai elnök elment arra a jótékonysági koncertre, amit az elmúlt hónapok két pusztító hurrikán áldozatainak megsegítéséért szerveztek hétfő este. A texasi Reed Arenában ott volt a két Bush, Bill Clinton, Barack Obama és Jimmy Carter is, Donald Trump elnök videóüzenetben tette tiszteletét. Összesen 31 millió dollárt sikerült összegereblyézni Harvey, Irma és Maria áldozatainak megsegítésére, ami szép összeg, de másnap az amerikaiakat már inkább az érdekelte, mit súghatott ifjabbik Bush Obamának Clinton beszéde alatt, amin pont úgy rötyögtek, mint mikor két iskolás összesúg az évnyitón az osztály lúzere mögött. A legjobb momentum egyértelműen Bush "ugye milyen jó poént mondtam" visszapillantása. (Time)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.