A Fidesz szerint Navracsics Tibort nem sikerült behálóznia Sorosnak

Hidvéghi Balázs,  a Fidesz kommunikációs igazgatója ma is leleplezte a Soros-hálózatot, amelynek mindenre elszánt tagjai  "polipszerűen hálózzák be" az EU döntéshozó fórumait - tudtuk meg az MTI-ből.

A maximális fordulatszámon pörgő sorosozás hajtóművét Navracsics Tibor uniós biztos akasztotta meg egy kicsit, amikor szeptember végén azt mondta, hogy Brüsszelben nem is tudnak a Soros-tervről, az csak a Fidesz választási retorikájának része. Semjén Zsolt erre némiképp fenyegetően azt javasolta Navracsicsnak, hogy gondolja át a hűség fogalmát, hogy a hazájához hű, vagy a munkaadójához lojális. Orbán csak annyit mondott, hogy Navracsics nem jól tudja.

Navracsics és Orbán október 16-ánForrás: Orbán Viktor / Facebook

Navracsicsnak nagyon rosszul esett, hogy ezek után olyan emberek Soros-csatlósozták le, akik "15 évig ájuldoztak a zsenialitásától".

Ma ez a tétova nyilatkozagatás folytatódott. Az MTI tudósítása szerint arra az újságírói felvetésre, hogy Navracsics emiatt szintén a "Soros-hálózat" tagja-e, Hidvéghi Balázs úgy válaszolt, hogy Navracsics Tibort nem sikerült behálóznia Sorosnak.

De akkor hogy nem veszi észre, hogy Brüsszelben az összes kollégája az ő tervét hajtja végre?