Rogán minisztériuma nem hajlandó válaszolni képviselői kérdésekre

POLITIKA
2017 október 28., 07:52
comments 260

Demeter Márta egykor szocialista, de most már LMP-s képviselő 11 írásbeli kérdést tett fel a kormánynak a letelepedési kötvényekkel kapcsolatban. Többek között arról érdeklődött, hogy miért engedhettek be korábban elítélt embereket és titkosszolgálati ügynököket is, vagy miért offshore cégek, illetve Rogán Antal miniszter környezete gazdagodott a kötvényeken.

Az összes kérdésre egyetlen mondatot válaszolt a kormány nevében Dömötör Csaba, Rogán Antal minisztériumának államtitkára:

"Egy olyan reménytelen helyzetben lévő párt, mint az LMP kétségbeesett politikai akciójával nem foglalkozunk."

A minisztériumoknak a törvény szerint kötelező válaszolniuk a képviselők kérdéseire. Formailag ez most is megtörtént, bár a válasz, hogy nem válaszolnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.