Pszichésen zavart, ön és közveszélyes keleti harcművészt kapcsolt le a TEK a Rózsadombon

ÉLET
2017 október 29., 14:55
comments 164

A délutáni órákban egy olvasónk jelezte, hogy az álmos őszi délutánhoz képest nagy számban érkeztek rendőrök, TEK-esek és mentők a második kerületi Alvinci utca egyik háza elé.

A délelőtti ügyeletes Király Andris írt is a rendőrségnek, hogy adjanak felvilágosítást a történtekről. Váratlan válasz érkezett: a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a mentőszolgálat felkérésére

"egy pszichésen zavart a keleti harcművészetekben jártas, ön és közveszélyes férfi elszállításának biztosításában működtek közre."

Aki bármilyen részletet tud az esetről, ne habozzon írni a megirom@444.hu-ra!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.