A Family Guy egyik 2005-ös részében azzal viccelődtek, hogy Kevin Spacey gyerekeket molesztál

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Kevin Spacey a Britannia Awardon 2017. október 27-én.Fotó: Frederick M. Brown / AFP

Ez a Family Guy egyik 2005-ös részéből kivett 3 másodperces gag több mint kellemetlen most, hogy 12 évvel később Kevin Spacey-t egy másik színész, Anthony Rapp azzal vádolja, hogy három évtizede, Rapp 14 éves korában egy házibulin részegen molesztálta, és a fiú csak a fürdőszobába zárkózva tudott megszökni az utolsó évad előtt álló House of Cards sztárja elől:

A poén pláne annak fényében vet fel kérdéseket, hogy a Family Guy teremtője, Seth MacFarlane 2013-ban az azóta több tucat szexuális zaklatással megvádolt Harvey Weinstein ügyeiről is bennfenteskedve, kikacsintgatva viccelődött:

Erről MacFarlane azt mondta, egy barátja, Jessica Barth elmesélte neki, hogy Weinstein zaklatta, ezért nem bírta megállni, hogy odaszúrjon, de félreértés ne essék: a Weinsteinnel szembeni utálat és düh mondatta ezt vele.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.