A következő lesz a House of Cards utolsó évada

bűnügy
2017 október 30., 20:19
comments 204

A Netflix egyik sztársorozatából, a House of Cardsból (Kártyavár) a következő, 6. évad után nem készül további évad – tudta meg a Variety.

Nem tudni, hogy a döntésnek köze van-e ahhoz, hogy a sorozat főszereplőjét, Frank Underwoodot játszó Kevin Spacey-t megvádolták egy gyerekszínész molesztálásával. Anthony Rapp ugyanis azt állítja, 14 éves korában egy Kevin Spacey otthonában tartott bulin a házigazda részegen rámászott, de a gyereknek sikerült kimenekülnie a hálószobából, és bezárkózott a fürdőszobába, majd elhagyta Spacey házát. Spacey azt reagálta, hogy részeg volt, és nem emlékszik, de sajnálja, ha valami rosszat tett, egyébként meg meleg férfiként éli tovább az életét.

A Netflix több sajtóértesülés szerint még befejezi az egyelőre el sem készült évadot, de újabbat már nem fog megrendelni. A Netflix és a producer, a Media Rights Capital a Spacey-t ért vád hírére közleményt adott ki, ami szerint „mélyen felzaklatta” őket a hír. A cégek képviselői azonnal Baltimore-ba mentek, hogy találkozzanak a stábbal, és biztosítsák őket arról, hogy biztonságban vannak. Azt eddig is tudni lehetett, hogy Kevin Spacey jelenleg nem forgatja a jeleneteit.

Érdekes mellékszál, hogy a Netflix szoros kapcsolatban állt a több tucat szexuális zaklatással vádolt Harvey Weinsteinnel, akinek a cégével, a The Weinstein Co.-val az elmúlt három évben közös Golden Globe-bulikat is tartottak.  (Variety)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt