A következő lesz a House of Cards utolsó évada

A Netflix egyik sztársorozatából, a House of Cardsból (Kártyavár) a következő, 6. évad után nem készül további évad – tudta meg a Variety.

Nem tudni, hogy a döntésnek köze van-e ahhoz, hogy a sorozat főszereplőjét, Frank Underwoodot játszó Kevin Spacey-t megvádolták egy gyerekszínész molesztálásával. Anthony Rapp ugyanis azt állítja, 14 éves korában egy Kevin Spacey otthonában tartott bulin a házigazda részegen rámászott, de a gyereknek sikerült kimenekülnie a hálószobából, és bezárkózott a fürdőszobába, majd elhagyta Spacey házát. Spacey azt reagálta, hogy részeg volt, és nem emlékszik, de sajnálja, ha valami rosszat tett, egyébként meg meleg férfiként éli tovább az életét.

A Netflix több sajtóértesülés szerint még befejezi az egyelőre el sem készült évadot, de újabbat már nem fog megrendelni. A Netflix és a producer, a Media Rights Capital a Spacey-t ért vád hírére közleményt adott ki, ami szerint „mélyen felzaklatta” őket a hír. A cégek képviselői azonnal Baltimore-ba mentek, hogy találkozzanak a stábbal, és biztosítsák őket arról, hogy biztonságban vannak. Azt eddig is tudni lehetett, hogy Kevin Spacey jelenleg nem forgatja a jeleneteit.

Érdekes mellékszál, hogy a Netflix szoros kapcsolatban állt a több tucat szexuális zaklatással vádolt Harvey Weinsteinnel, akinek a cégével, a The Weinstein Co.-val az elmúlt három évben közös Golden Globe-bulikat is tartottak.  (Variety)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.