Az összes ellenzéki párt vizsgálta volna a Fidesz 2010-es kampányát, a kormánypárti képviselők megakadályozták

Az összes ellenzéki párt beállt a Jobbik javaslata mögé, hogy vizsgálóbizottság ellenőrizze a Fidesz 2010-es választási kampányköltéseit, írja a HírTV. Hiába az összefogás, az Országgyűlés igazságügyi bizottságának fideszes alelnöke, Vas Imre közölte, hogy mivel

"ebben a tárgykörben vizsgálóbizottságot nem lehet felállítani, tekintve hogy az adott tárgykört az Állami Számvevőszék vizsgálta."

Majd a kormánypárti többség simán leszavazta a jobbikos javaslatot, amit így még a bizottság napirendjébe se vettek be.

Augusztusban írta meg a 24.hu, hogy a Fidesz a 2010-es választási kampány során sokkal több óriásplakátot használt, mint amennyit bevallott. A lap szerint 1300 hirdetési helyet teljesen ingyen kapott a Simicska tulajdonolta Mahirtól a párt, míg a többiért csak a listaár töredékét fizették.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.