Az összes ellenzéki párt vizsgálta volna a Fidesz 2010-es kampányát, a kormánypárti képviselők megakadályozták

politika
2017 október 31., 04:00
comments 69

Az összes ellenzéki párt beállt a Jobbik javaslata mögé, hogy vizsgálóbizottság ellenőrizze a Fidesz 2010-es választási kampányköltéseit, írja a HírTV. Hiába az összefogás, az Országgyűlés igazságügyi bizottságának fideszes alelnöke, Vas Imre közölte, hogy mivel

"ebben a tárgykörben vizsgálóbizottságot nem lehet felállítani, tekintve hogy az adott tárgykört az Állami Számvevőszék vizsgálta."

Majd a kormánypárti többség simán leszavazta a jobbikos javaslatot, amit így még a bizottság napirendjébe se vettek be.

Augusztusban írta meg a 24.hu, hogy a Fidesz a 2010-es választási kampány során sokkal több óriásplakátot használt, mint amennyit bevallott. A lap szerint 1300 hirdetési helyet teljesen ingyen kapott a Simicska tulajdonolta Mahirtól a párt, míg a többiért csak a listaár töredékét fizették.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.