NATO: Észak-Korea akár Európa ellen is bevethetne atomfegyvereket

külföld
2017 október 31., 13:16
comments 78

Észak-Korea nemcsak Amerikát, hanem akár Európát is megtámadhatná nukleáris töltetű rakétáival - figyelmezetett kedden Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára. Egy japán lapnak nyilatkozva Stoltenberg arról beszélt, hogy

„az észak-koreai rakéták ma már európai országokat is képesek lehetnek elérni”.

A norvég politikus jelenleg a távol-keleten turnézik, egy héttel azelőtt, hogy Donald Trump is felkeresné a régiót. Stoltenberg szerint a „NATO-nak megvan a képessége és az elsántsága arra, hogy válaszoljon bármilyen agresszor bármilyen fenyegetésére”. (Newsweek)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.