"A magyarok elvárásai nincsenek összhangban a valósággal" - látja át utólag a helyzetet Bernd Storck, volt szövetségi kapitány

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„Sajnálatos módon, az elvárások nem voltak összhangban a valósággal. Harmadik helyen végeztünk a vb-selejtezős csoportunkban az Európa-bajnok Portugália, illetve Svájc mögött, tehát a kitűzött célt elértük. Ennek ellenére azzal vádoltak minket, hogy stagnált a válogatott teljesítménye, a nyomás pedig akkorára nőtt, hogy az elválás mellett döntöttünk”

Így idézi Storckot az M4.

A német edzőnek azután kellett távoznia, hogy tavalyi EB-s sikerek után idén teljesen szétesett a magyar csapat. Szeptemberben ugyan legyőztük a letteket, de Svájcban aztán akkora verést kapott a válogatott, amit a szurkolók már nem bocsátottak meg.

Mostani interjújában azt mondta, hogy

„az emberek elfelejtették, hogy 44 év után kijutottunk egy Európa-bajnokságra. Magyarország neve jól cseng a labdarúgásban, de jelenleg már más a helyzet. Az általam irányított válogatottban öt olyan labdarúgó volt, aki klubszinten nemzetközi mérkőzéseket játszott, és egyetlen magyar klub sem kvalifikált a Bajnokok Ligájába vagy az Európa Ligába. Ennél többet nem tudtunk tenni, kihoztuk a maximumot, az Eb-szereplést már senki sem veheti el tőlünk.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.