A dunaszerdahelyi stadion "valóságos búcsújáró helye lehet a Trianonban szétszabdalt magyarság futballszerető részének"

Orbán Viktor jóbarátja, a milliárdos Világi Oszkár klubjába nemrég bevásárolta magát az Orbán Viktor jóbarátja, Hernádi Zsolt által vezetett MOL, ma pedig fel is avatták Dunaszerdahelyen a MOL Arénát. A nagy eseményről Orbán Viktor jóbarátja, Mészáros Lőrinc lapja, a Nemzeti Sport számolt be a leghitelesebben. 

Fotó: Krizsán Csaba/MTI/MTVA

A sportlap helyszíni tudósítása (a DAC 2-1-re verte a pozsonyi Slovant) nem a napi apróságokkal, az ilyen-olyan állami támogatásokkal foglalkozik, hanem a szellem szféráiban, sőt Európa sorskérdései között is segít elhelyezni azt a tényt, hogy lezárult a DAC-stadion felújításának második üteme. 

Emlékezetes mondatok következnek:

"A gesztus szimbolikus: azokban a napokban, amikor Franciaországban arról döntöttek, hogy eltávolítják a keresztet II. Szent János Pál pápa szobráról, a Csallóközben olyan új futballstadion épült, amelyben egy kis kápolna is áll.

De közel sem csak ezért mondhatjuk, hogy új futballszentély született. Azon túl, hogy az immár csaknem teljesen kész MOL Aréna minden igényt kielégítő, lenyűgöző létesítmény, túlzás nélkül nevezhető szakrálisnak is: valóságos búcsújáró helye lehet a Trianonban szétszabdalt magyarság futballszerető részének."

Fotó: Krizsán Csaba/MTI/MTVA

(Via Nemzeti Sport)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.