Egy birminghami betörő 7 órára beragadt a csirkés szagelszívó szellőzőjébe

Egy reggel 8:20 körül arra járó ember hívta a rendőröket, miután észre, hogy kalimpáló, zoknis lábak lógnak ki egy birminghami csirkés szagelszívó szellőzőjéből.

Fotó: West Midlands Police

A West Midlands Police közölte, hogy egy betörőt fogtak, aki hajnali 2 körül bemászott a járatba, de beszorult, és nem tudott megmozdulni.

A 45 éves férfit egy óra múlva tudták kiszabadítani a tűzoltók. A BBC arról nem ír, miért nem volt cipő a betörőn.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.