Nem biztos, hogy jó ötlet egy éhezéstől szenvedő ország elnökének élő adásban rábukni egy szendvicsre

külföld
2017 november 03., 22:40
comments 141

Többen menekülnek el a gazdasági összeomlás miatt Venezuelából, mint amennyien a Földközi tengeren kelnek át Európába - írtuk október elején, és persze a helyzet azóta csak rosszabb lett. Az ellenzéki tüntetők ellen brutális módszerekkel fellépő diktatúra egyes polgárai már odáig jutottak a kétségbeesésben, hogy az állatkertől is kilopták az állatokat, hogy megegyék őket. Maga Maduro elnök is hasonló módon képzelheti el a megoldást, hiszen nemrég azt javasolta az éhezőknek, hogy tenyésszenek nyulakat, és azokat egyék.

Ilyen körülmények között nem csoda, hogy az ellenzék egyik vezetője olyanokat mond, hogy

"Venezuelában Maduro az egyetlen ember, aki egyre kövérebb. Már alig fér el a tévéképernyőn."

 Az elnök látványos testsúlynövekedése és az országos éhezés közti ellentét állandó dührohamok és viccek tárgya lett. És akkor Maduro egy élő közvetítés közben bejátssza ezt:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.