Puskin-díjjal tüntette ki az orosz külügyminiszter Vidnyánszky Attilát

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter Puskin-érmet adott át Vidnyánszky Attilának, a Nemzeti Színház igazgatójának szombaton Moszkvában, az orosz nemzeti egység napján

a népek közötti barátság és együttműködés erősítéséért.

A díjat 1999 óta olyanok kaphatják, akik sokat elértek a kultúra, a művészetek, a művelődés és a humán tudományok területén. Az oroszok nagyra értékelik, hogy Vidnyánszky népszerűsíti az orosz irodalmat, Oroszország kulturális örökségeit, és hogy sokat tesz a magyar és az oroszországi színházak együttműködéséért.

Vidnyánszkyn kívül hárman, egy pakisztáni, egy litván és egy vietnámi személyiség kapott érmet. (MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.