Fiola és Guzmics sem játszik Luxemburg és Costa Rica ellen

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Fiola Attila és Guzmics Richárd kihagyja a magyar labdarúgó-válogatott Luxemburg és Costa Rica elleni barátságos mérkőzéseit.

Az MLSZ vasárnap este közölte, hogy a Videoton FC és a kínai Jenpien Funde hátvédje is sérülés miatt nem csatlakozott Szélesi Zoltán keretéhez. A szakmai stáb hétfőn dönt arról, hogy a helyükre meg kell-e hívni más játékosokat.

A válogatott további alapemberei közül a szintén sérült Szalai Ádám és Kleinheisler László játékára sem számíthat a megbízott szövetségi kapitány. A csapat csütörtökön Luxemburggal idegenben, Costa Ricával pedig 5 napra rá a Groupama Arénában játszik.

Vasárnap 17 labdarúgó érkezett meg Telkibe, a többiek hétfőn csatlakoznak hozzájuk, Bese Barnabás pedig kedden érkezik az edzőtáborba.

A vasárnap esti regeneráló edzés előtt Szélesi megtartotta az első megbeszélést a csapattal, és a játékosok Georges Leekens szövetségi kapitánnyal is találkoztak, aki az idei utolsó két mérkőzés után veszi át a nemzeti csapat irányítását.

Azok, akik a hétvégén nem léptek pályára a klubjukban, teljes értékű edzésmunkát végeztek az összetartás első napján. Hétfő délelőtt egyéni edzés szerepel a programban, este pedig már szinte teljes létszámban gyakorolnak együtt a kerettagok. (MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.