Fiola és Guzmics sem játszik Luxemburg és Costa Rica ellen

Fiola Attila és Guzmics Richárd kihagyja a magyar labdarúgó-válogatott Luxemburg és Costa Rica elleni barátságos mérkőzéseit.

Az MLSZ vasárnap este közölte, hogy a Videoton FC és a kínai Jenpien Funde hátvédje is sérülés miatt nem csatlakozott Szélesi Zoltán keretéhez. A szakmai stáb hétfőn dönt arról, hogy a helyükre meg kell-e hívni más játékosokat.

A válogatott további alapemberei közül a szintén sérült Szalai Ádám és Kleinheisler László játékára sem számíthat a megbízott szövetségi kapitány. A csapat csütörtökön Luxemburggal idegenben, Costa Ricával pedig 5 napra rá a Groupama Arénában játszik.

Vasárnap 17 labdarúgó érkezett meg Telkibe, a többiek hétfőn csatlakoznak hozzájuk, Bese Barnabás pedig kedden érkezik az edzőtáborba.

A vasárnap esti regeneráló edzés előtt Szélesi megtartotta az első megbeszélést a csapattal, és a játékosok Georges Leekens szövetségi kapitánnyal is találkoztak, aki az idei utolsó két mérkőzés után veszi át a nemzeti csapat irányítását.

Azok, akik a hétvégén nem léptek pályára a klubjukban, teljes értékű edzésmunkát végeztek az összetartás első napján. Hétfő délelőtt egyéni edzés szerepel a programban, este pedig már szinte teljes létszámban gyakorolnak együtt a kerettagok. (MTI)