Tarlós kirúgta Földi Lászlót az újabb migránsozó interjú miatt

politika
2017 november 06., 11:57

A főpolgármester hiába utasította írásban a főtanácsadóját, hogy a múltkori likvidálós szereplése után ne nyilatkozzon többé migrációs témában, Földi László mégsem bírta ki, és a hétfői Magyar Időkben, újra arról beszélt, hogy szerinte kik hálózzák be a világot. Az interjúban Földi azt is mondta, hogy ezt Tarlós tulajdonképpen felmondólevélnek is tekintheti. 

photo_camera Földi László

Erre reagálva a Tarlós István kiadott egy közleményt, miszerint Földi Lászlót kiváló szakembernek tartja, de az interjúban való felmondás kifejezést nem tudja értelmezni. 

A főpolgármester szerint Földi László a tőle kapott jogszerű utasítást hétfőn „súlyosan megszegte” a Magyar Időknek adott hosszú interjújával. Majd kimondta, hogy megválik a tanácsadótól:

„A történtek után nem maradt választási lehetőségem. Földi Lászlóval megegyeztem, hogy 2017. november 30-ával munkaviszonya a Városházán megszűnik.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.