Tarlós kirúgta Földi Lászlót az újabb migránsozó interjú miatt

2017 november 6., hétfő 11:57
95

A főpolgármester hiába utasította írásban a főtanácsadóját, hogy a múltkori likvidálós szereplése után ne nyilatkozzon többé migrációs témában, Földi László mégsem bírta ki, és a hétfői Magyar Időkben, újra arról beszélt, hogy szerinte kik hálózzák be a világot. Az interjúban Földi azt is mondta, hogy ezt Tarlós tulajdonképpen felmondólevélnek is tekintheti. 

Földi László

Erre reagálva a Tarlós István kiadott egy közleményt, miszerint Földi Lászlót kiváló szakembernek tartja, de az interjúban való felmondás kifejezést nem tudja értelmezni. 

A főpolgármester szerint Földi László a tőle kapott jogszerű utasítást hétfőn „súlyosan megszegte” a Magyar Időknek adott hosszú interjújával. Majd kimondta, hogy megválik a tanácsadótól:

„A történtek után nem maradt választási lehetőségem. Földi Lászlóval megegyeztem, hogy 2017. november 30-ával munkaviszonya a Városházán megszűnik.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt