A Bali felé repülő nő az alvó férje ujját a telefonra nyomva kilockolta azt, rájött, hogy megcsalja, mire akkora hisztit csapott, hogy a gép inkább leszállt Indiában

ÉLET
2017 november 08., 15:07
comments 90

Elég hamar véget ért egy iráni család bali álomüdülése. A nő, a férje és a kisgyerekük november 5-én a katari Dohában szálltak fel egy Balira tartó járatra. A beszámolók szerint addigra már berúgott feleség megvárta, hogy a férje elaludjon, majd a férfi ujját a telefonja ujjlenyomat-olvasójára nyomva kilockolta a készüléket. A férfi üzeneteit olvasgatva a feleség arra jutott, hogy megcsalják, amitől olyan haragra gerjedt, hogy tombolni kezdett. Miután nekiesett a férjének, a stewardessek próbálták lecsillapítani, eredeménytelenül. A helyzet ezután annyira eldurvult, hogy a Quatar Airways kapitánya az út megszakítása mellett döntött és hirtelen leszállt az indiai Chennaiban.

Itt némileg meglepő fordulat következett. A reptéri hatóságok, miután meghallgatták a nőt, úgy ítélték meg, hogy az adott helyzetben érthető volt a reakciója, így nem tettek feljelentést, hanem felrakták a családot egy Kuala Lumpurba induló járatra, hogy onnan Dohán keresztül hazatérhessenek, a közös családi nyaralás ugyanis eddigre már végleg ugrott.

(via Times of India)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.