A Bali felé repülő nő az alvó férje ujját a telefonra nyomva kilockolta azt, rájött, hogy megcsalja, mire akkora hisztit csapott, hogy a gép inkább leszállt Indiában

ÉLET
2017 november 8., 15:07
comments 93

Elég hamar véget ért egy iráni család bali álomüdülése. A nő, a férje és a kisgyerekük november 5-én a katari Dohában szálltak fel egy Balira tartó járatra. A beszámolók szerint addigra már berúgott feleség megvárta, hogy a férje elaludjon, majd a férfi ujját a telefonja ujjlenyomat-olvasójára nyomva kilockolta a készüléket. A férfi üzeneteit olvasgatva a feleség arra jutott, hogy megcsalják, amitől olyan haragra gerjedt, hogy tombolni kezdett. Miután nekiesett a férjének, a stewardessek próbálták lecsillapítani, eredeménytelenül. A helyzet ezután annyira eldurvult, hogy a Quatar Airways kapitánya az út megszakítása mellett döntött és hirtelen leszállt az indiai Chennaiban.

Itt némileg meglepő fordulat következett. A reptéri hatóságok, miután meghallgatták a nőt, úgy ítélték meg, hogy az adott helyzetben érthető volt a reakciója, így nem tettek feljelentést, hanem felrakták a családot egy Kuala Lumpurba induló járatra, hogy onnan Dohán keresztül hazatérhessenek, a közös családi nyaralás ugyanis eddigre már végleg ugrott.

(via Times of India)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt