A Bali felé repülő nő az alvó férje ujját a telefonra nyomva kilockolta azt, rájött, hogy megcsalja, mire akkora hisztit csapott, hogy a gép inkább leszállt Indiában

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Elég hamar véget ért egy iráni család bali álomüdülése. A nő, a férje és a kisgyerekük november 5-én a katari Dohában szálltak fel egy Balira tartó járatra. A beszámolók szerint addigra már berúgott feleség megvárta, hogy a férje elaludjon, majd a férfi ujját a telefonja ujjlenyomat-olvasójára nyomva kilockolta a készüléket. A férfi üzeneteit olvasgatva a feleség arra jutott, hogy megcsalják, amitől olyan haragra gerjedt, hogy tombolni kezdett. Miután nekiesett a férjének, a stewardessek próbálták lecsillapítani, eredeménytelenül. A helyzet ezután annyira eldurvult, hogy a Quatar Airways kapitánya az út megszakítása mellett döntött és hirtelen leszállt az indiai Chennaiban.

Itt némileg meglepő fordulat következett. A reptéri hatóságok, miután meghallgatták a nőt, úgy ítélték meg, hogy az adott helyzetben érthető volt a reakciója, így nem tettek feljelentést, hanem felrakták a családot egy Kuala Lumpurba induló járatra, hogy onnan Dohán keresztül hazatérhessenek, a közös családi nyaralás ugyanis eddigre már végleg ugrott.

(via Times of India)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.