Az RTL Klub dzsungelében térhet vissza a képernyőre Demcsák Zsuzsa

2017 november 8., szerda 4:42
104

A Bors információi szerint újra munkába állhat az ATV-nél két hét alatt kórosan fáradtra dolgozott Demcsák Zsuzsa, aki hamarosan az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorában térhet vissza a kereskedelmi tévék világába.

A műsorvezetőt még szeptemberben, a Szanyi Tiborral készült emlékezetes interjúja után küldték el az ATV-től, ahol Mészáros Antóniát váltotta az Egyenes Beszéd című műsor ripoterti székében. Tagadta, hogy ivott volna vagy gyógyszerek hatása alatt állt volna munkába, magánéleti gondjaira, túlvállalásra hivatkozott a megingások után. 

A bulvárlap szerint Demcsák az RTL Klubnál kaphat utolsó esélyt, ahol a dzsungelben forgatott nagy költségvetésű celebshow-ban, a Celeb vagyok ments ki innen! forgatásán ajánlottak neki munkát. 

"A lehetőség jobbkor nem is jöhetett volna, most megmutathatja, milyen az igazi Demcsák Zsuzsa a felépített környezet, a tökéletes smink, felsliccelt ruhák, keze alá dolgozó szerkesztők és előre megírt kérdések nélkül a dzsungelben" 

- áll a Bors lelkes tudósításában, amiből viszont nem derül ki, hogy pontosan milyen szerep vár Demcsákra, de az biztos hogy nem műsorvezetés, mert az a Nádai Anikó - Fördős Zé páros reszortja lesz. 

További reményt keltő fejlemény, hogy Demcsák nem cáfolta a hírt és sajtósához (!) irányította a bulvárlap munkatársait. Kolosi Péter programigazgató sem nyilatkozott az ügyben, de nem is mondott nemet. (Bors)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt