Az RTL Klub dzsungelében térhet vissza a képernyőre Demcsák Zsuzsa

media
2017 november 08., 04:42
comments 99

A Bors információi szerint újra munkába állhat az ATV-nél két hét alatt kórosan fáradtra dolgozott Demcsák Zsuzsa, aki hamarosan az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorában térhet vissza a kereskedelmi tévék világába.

A műsorvezetőt még szeptemberben, a Szanyi Tiborral készült emlékezetes interjúja után küldték el az ATV-től, ahol Mészáros Antóniát váltotta az Egyenes Beszéd című műsor ripoterti székében. Tagadta, hogy ivott volna vagy gyógyszerek hatása alatt állt volna munkába, magánéleti gondjaira, túlvállalásra hivatkozott a megingások után. 

A bulvárlap szerint Demcsák az RTL Klubnál kaphat utolsó esélyt, ahol a dzsungelben forgatott nagy költségvetésű celebshow-ban, a Celeb vagyok ments ki innen! forgatásán ajánlottak neki munkát. 

"A lehetőség jobbkor nem is jöhetett volna, most megmutathatja, milyen az igazi Demcsák Zsuzsa a felépített környezet, a tökéletes smink, felsliccelt ruhák, keze alá dolgozó szerkesztők és előre megírt kérdések nélkül a dzsungelben" 

- áll a Bors lelkes tudósításában, amiből viszont nem derül ki, hogy pontosan milyen szerep vár Demcsákra, de az biztos hogy nem műsorvezetés, mert az a Nádai Anikó - Fördős Zé páros reszortja lesz. 

További reményt keltő fejlemény, hogy Demcsák nem cáfolta a hírt és sajtósához (!) irányította a bulvárlap munkatársait. Kolosi Péter programigazgató sem nyilatkozott az ügyben, de nem is mondott nemet. (Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.