Jól viselkedett a város, ezért kapta ajándékba a 15 milliárdos stadiont

sport
2017 november 08., 18:10

Az új szombathelyi stadion eddig is maga volt a sikertörténet:

  • 8-ra tervezték, végül 15 milliárd lett, 
  • Mészáros eszéki csapata avatja a Mészáros Lőrinc veje vezette klub új otthonát, 
  • aminek továbbra sincs üzemeltetője.

De a nyitómeccset megelőző stadionavató mind közül kiemelkedik. Az RTL Klub Híradója a kézilabda csarnok (!!) üres székei előtt rendezett ünnepen szerencsére ott volt, és rögzített.

Puskás Tivadar polgármester 

Szombathely első embere az adófizetők 15 milliárd forintjából felrántott épületet ajándéknak titulálta, amit a város jó viselkedésével érdemelt ki. Puskás Tivadar Jézuskáig tartó gondolatmenete szerint azok a városok, ahol nincs 15 milliárdos stadion, rosszak.

link Forrás

Hende Csaba országgyűlési képviselő

Nem traktálta számokkal, kalkulációval, tervel az üzemeltetés miatt jajveszékelőket a bukott miniszter. "Vélhetően" ugyanannyiba fog kerülni mint a régi, jelentette ki Hende. A politikust nem zavarta meg, hogy Szombathely mindössze évi 150 millió körüli támogatást szán az üzemeltetésre, míg a régi stadion fenntartása évi 300 millióba került. Üzemeltetőt pedig egyelőre csak ideiglenesen sikerült találni.

link Forrás

Mészáros Lőrinc veje, Homlok Zsolt

A Nyugat.hu számolt be a a Haladás VSE elnöki posztját 2013. óta betöltő Homlok beszédéről, aki "előbb elárulta a titkot, mit is jelent a haladás szó, megnézte az értelmező kéziszótárban: előremenetelés, erkölcsi előrelépés". Majd kijelentette

"és ma, 2017-ben itt állunk egy létesítményben, elszorul a szívem, hiszen ez egy álom volt! És az álom most teljesült. Itt vagyunk, egy új komplexumban, ami már a miénk, a családé, a Haladás-családé, és a következő napokban kezdjük a beköltözést."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.