Jól viselkedett a város, ezért kapta ajándékba a 15 milliárdos stadiont

2017 november 8., szerda 18:10
270

Az új szombathelyi stadion eddig is maga volt a sikertörténet:

  • 8-ra tervezték, végül 15 milliárd lett, 
  • Mészáros eszéki csapata avatja a Mészáros Lőrinc veje vezette klub új otthonát, 
  • aminek továbbra sincs üzemeltetője.

De a nyitómeccset megelőző stadionavató mind közül kiemelkedik. Az RTL Klub Híradója a kézilabda csarnok (!!) üres székei előtt rendezett ünnepen szerencsére ott volt, és rögzített.

Puskás Tivadar polgármester 

Szombathely első embere az adófizetők 15 milliárd forintjából felrántott épületet ajándéknak titulálta, amit a város jó viselkedésével érdemelt ki. Puskás Tivadar Jézuskáig tartó gondolatmenete szerint azok a városok, ahol nincs 15 milliárdos stadion, rosszak.

Hende Csaba országgyűlési képviselő

Nem traktálta számokkal, kalkulációval, tervel az üzemeltetés miatt jajveszékelőket a bukott miniszter. "Vélhetően" ugyanannyiba fog kerülni mint a régi, jelentette ki Hende. A politikust nem zavarta meg, hogy Szombathely mindössze évi 150 millió körüli támogatást szán az üzemeltetésre, míg a régi stadion fenntartása évi 300 millióba került. Üzemeltetőt pedig egyelőre csak ideiglenesen sikerült találni.

Mészáros Lőrinc veje, Homlok Zsolt

A Nyugat.hu számolt be a a Haladás VSE elnöki posztját 2013. óta betöltő Homlok beszédéről, aki "előbb elárulta a titkot, mit is jelent a haladás szó, megnézte az értelmező kéziszótárban: előremenetelés, erkölcsi előrelépés". Majd kijelentette

"és ma, 2017-ben itt állunk egy létesítményben, elszorul a szívem, hiszen ez egy álom volt! És az álom most teljesült. Itt vagyunk, egy új komplexumban, ami már a miénk, a családé, a Haladás-családé, és a következő napokban kezdjük a beköltözést."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt