Hiába bukott meg a nemzetbiztonsági átvilágításon, Semjén és Áder körül még ezután is ott sündöröghetett Zaid Naffa

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Terrorelhárítási Központ tavaly év elején világította át Jordánia magyarországi tiszteletbeli konzulját, Zaid Naffát, aki a nemzetközi körözés alatt álló Ghaith Pharaonnal együtt folyamodott magyar állampolgárságért. A TEK Naffa esetében kockázatot tárt fel, aki így 2016 március 2-án megbukott az átvilágításon. A pontos dátum azért érdekes, mert a Magyar Nemzet most két olyan fotót ásott elő, amin Naffa Semjén Zsolt miniszterlenök-helyettessel, illetve Áder János köztársasági elnökkel látható, és mindkét fénykép már azután készült, hogy hivatalosan lehetett tudni, hogy valami nincs rendben Naffával.

A magyar államot egyébként annyira nem zavarta, hogy Naffa kockázatot jelent, a külügy például vidáman bérli tőle az ammáni magyar nagykövetség épületét.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.