Stephen Kingnek nagyon-nagyon tetszett a Stranger Things 2. évada

tévé
2017 november 09., 05:25
comments 43

Stephen King azért elég nagy név a 80-as éveket idéző horrorsztorik terén, szóval, ha valamilyen 80-as éveket idéző horrorsztori lenyűgözi őt, az általában jó dolog. Most, úgy tűnik, a Stanger Things második évadának ez sikerült, King lelkendezve írta a Twitterre, hogy szerinte ez „teljes fordulatszámon pörgő szórakoztatás”, és lehet ugyan fanyalogni, de aki fanyalog, annak nincs igaza.

link Forrás
link Forrás

A sorozat második évada egyébként néhány kiemelkedő karaktert leszámítva, általában rosszabb kritikákat kapott, mint az első évad. Mi itt írtunk róla.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.