Teljesen kitörlik Kevin Spaceyt a főszereplésével készült filmből

A Sony stúdiója éppen befejezte a Jean Paul Getty amerikai olajmágnás unokájának elrablásáról szóló film forgatását, amikor napvilágot láttak a film főszerepét játszó Kevin Spaceyvel szembeni szexuális zaklatási vádak. A Sony erre úgy döntött, hogy

teljesen kiradírozza a filmből a színészt,

és a Spacey szereplésével készült jelenteket újraforgatják Christopher Plummerrel. A stúdió szerint ez nagyjából két hét alatt megoldható, és nem is kell hozzá az összes többi színészt visszahívni, hiszen Spaceynek sok egyszemélyes jelenete volt a filmben. A fontos mellékszerepeket játszó Mark Wahlbergnek és Michelle Williamsnek azonban mindenképp vissza kell térniük a stúdióba. (Reuters)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.