Teljesen kitörlik Kevin Spaceyt a főszereplésével készült filmből

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Sony stúdiója éppen befejezte a Jean Paul Getty amerikai olajmágnás unokájának elrablásáról szóló film forgatását, amikor napvilágot láttak a film főszerepét játszó Kevin Spaceyvel szembeni szexuális zaklatási vádak. A Sony erre úgy döntött, hogy

teljesen kiradírozza a filmből a színészt,

és a Spacey szereplésével készült jelenteket újraforgatják Christopher Plummerrel. A stúdió szerint ez nagyjából két hét alatt megoldható, és nem is kell hozzá az összes többi színészt visszahívni, hiszen Spaceynek sok egyszemélyes jelenete volt a filmben. A fontos mellékszerepeket játszó Mark Wahlbergnek és Michelle Williamsnek azonban mindenképp vissza kell térniük a stúdióba. (Reuters)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.