Teljesen kitörlik Kevin Spaceyt a főszereplésével készült filmből

FILM
2017 november 09., 09:03

A Sony stúdiója éppen befejezte a Jean Paul Getty amerikai olajmágnás unokájának elrablásáról szóló film forgatását, amikor napvilágot láttak a film főszerepét játszó Kevin Spaceyvel szembeni szexuális zaklatási vádak. A Sony erre úgy döntött, hogy

teljesen kiradírozza a filmből a színészt,

és a Spacey szereplésével készült jelenteket újraforgatják Christopher Plummerrel. A stúdió szerint ez nagyjából két hét alatt megoldható, és nem is kell hozzá az összes többi színészt visszahívni, hiszen Spaceynek sok egyszemélyes jelenete volt a filmben. A fontos mellékszerepeket játszó Mark Wahlbergnek és Michelle Williamsnek azonban mindenképp vissza kell térniük a stúdióba. (Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.