Az HBO kivágja az egyik műsorából Louis C.K.-t, és a korábbi projektjeit is kiveszik a műsortárukból

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Miután Louis C.K.-t több nő is megvádolta szexuális zaklatással, nemcsak hogy elmaradt a  magyar származású amerikai színész-humorista  csütörtök estére tervezett filmbemutatója, hanem az HBO is bejelentette: Louis C.K. nem lesz benne a Night of Too Many Stars: America Unites for Autism Programs című, autistákért rendezett jótékonysági műsorukban, amit november 18-án sugároznak. A kábeltévé közölte azt is, hogy amellett, hogy kivágják Louis C.K. jeleneteit a műsorból, eltávolítják a műsortárukból C.K. eddigi projektjeit is.

Fotó: Hector Mata / AFP

Az FX kábeltévé, ami a színész Louie című műsorát adja, közölte, felkavarta őket a hír, és vizsgálják az ügyet, de azt állítják, korábban nem tudtak a visszaélésekről. (New York Times)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.