Lelúzerezte Magyarországot a világ legbefolyásosabb törökgábora

POLITIKA
2017 november 11., 08:45
comments 178

Ian Bremmer, korunk nagy hatású, és elég vicces politikatudósa, az Eurasia Group elnöke Győztes/Vesztes rovatának kelet-európai blokkjában kapott helyet Magyarország, és nem mi lettünk a nyertesek (hanem Lengyelország). Bremmer a Soros-tervre vonatkozó nemzeti konzultáció miatt osztotta nekünk a vesztes címet, mint írja, a postai úton kiküldött kérdőíven félrevezető, ocsmány kérdések vannak Soros Györgyről, akiről Orbán Viktor azt állítja, hogy el akarja árasztani menekültekkel Európát. Ian Bremmert Twitteren 336 ezren, Facebookon 186 ezren követik.

THE WEEK IN EASTERN EUROPEAN OVERREACH

LOSER: Hungary—the government in Budapest has mailed Hungarians a “national consultation” survey to gauge the Hungarian people’s views on immigration and refugee quotas. If only they had sent them a survey that wasn’t comprised entirely of ugly misleading questions targeting George Soros, who Hungary’s prime minister claims is purposely trying to drown Europe in refugees and migrants. #LeadingFromBehind

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.