Putyin tagadja, hogy beavatkozott volna az amerikai választásokba

külföld
2017 november 11., 11:50
comments 97

Az orosz elnököt sértik azok a feltételezések, melyek szerint beleavatkozott volna az amerikai elnökválasztásba - írja a BBC. Putyin ezt Donald Trumpnak mondta Vietnamban, ahol egyébként nem volt előre leszervezett hivatalos találkozójuk, de egy rövid megbeszélést tartottak.

"Akárhányszor is kérdezik.. azt mondta, egyáltalán nem avatkozott bele a választásunkba" - mondta az amerikai elnök. Putyin később ezeket a vádakat "abszurd"-nak minősítette. 

Csütörtökön az elnök még arról beszélt cseljabinszki munkásoknak, attól tart, "az Egyesült Államok problémákat akar teremteni az orosz elnökválasztáson".

"Válaszul az ő választásaikba való vélt beavatkozásunkra problémákat akarnak teremteni Oroszország elnökválasztásán" - mondta kamerák előtt az orosz vezető. Putyin és Trump az Ázsiai és Csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés (APEC) tagországainak csúcstalálkozóján vesznek részt Vietnamban.

photo_camera Fotó: MIKHAIL KLIMENTYEV/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt