Hiába adták át a 15 milliárdból épített szombathelyi stadiont, garanciális javítások miatt a csapatok mégsem költözhettek be

2017 november 12., vasárnap 12:08
60

A hazai stadionépítések között is kirívóan drágának számító szombathelyi Haladás-stadiont egyelőre nem vehetik birtokba a csapatok, hiába adták át azt a héten egy meccsel, amin Mészáros Lőrinc vejének a csapata játszott Mészáros Lőrinc horvát csapatával. 

Az eredetileg 8 milliárd forintosra tervezett, végül 15 milliárd forintból kihozott stadion (amit a város azért kapott, mert jól viselkedett) egyelőre ugyanis nem használható.

Ez onnan derült ki, hogy a Haladás utánpótláscsapata szombat este közleményben jelentette be, hogy hiába volt már meg a stadionavató, egyelőre nem költözhetnek be: 

„Edzések!

Szakosztályunk az alábbi tájékoztatást kapta a mai napon a Haladás VSE vezetőségétől:Kedves Szülők!

A Haladás vezetősége 2017. november 10-én egyeztetést folytatott a Haladás Sportkomplexumot üzemeltető cég ügyvezető igazgatójával a hétfőre tervezett beköltözés részleteiről.

Azt a tájékoztatást kaptuk azonban, hogy a kivitelező cég a területet 2017. november 20-ig garanciális javítások miatt munkaterületté nyilvánította.

Edzéseket így csak a fent írt időpont után tudunk tartani munkacsarnokunkban. Kérjük megértéseteket és türelmeteket!

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a Sportkomplexum és a Kenderes utca pályáit is mihamarabb el tudjuk foglalni, melyek méltó helyei lesznek minőségi utánpótlásbázisunk fejlődésének.

Nagyon sajnáljuk, hogy mintegy 300 sportolónk immár második hete nem tud edzéseket végezni. Bízunk benne, hogy záros határidőn belül megoldódik a helyzet, addig ismételten arra kérünk mindenkit, hogy a lehetőségeihez mérten sportoljon minél többet!"

(via Nemzeti Sport)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt