Hiába adták át a 15 milliárdból épített szombathelyi stadiont, garanciális javítások miatt a csapatok mégsem költözhettek be

POLITIKA
2017 november 12., 12:08
comments 60

A hazai stadionépítések között is kirívóan drágának számító szombathelyi Haladás-stadiont egyelőre nem vehetik birtokba a csapatok, hiába adták át azt a héten egy meccsel, amin Mészáros Lőrinc vejének a csapata játszott Mészáros Lőrinc horvát csapatával. 

Az eredetileg 8 milliárd forintosra tervezett, végül 15 milliárd forintból kihozott stadion (amit a város azért kapott, mert jól viselkedett) egyelőre ugyanis nem használható.

Ez onnan derült ki, hogy a Haladás utánpótláscsapata szombat este közleményben jelentette be, hogy hiába volt már meg a stadionavató, egyelőre nem költözhetnek be: 

„Edzések!

Szakosztályunk az alábbi tájékoztatást kapta a mai napon a Haladás VSE vezetőségétől:Kedves Szülők!

A Haladás vezetősége 2017. november 10-én egyeztetést folytatott a Haladás Sportkomplexumot üzemeltető cég ügyvezető igazgatójával a hétfőre tervezett beköltözés részleteiről.

Azt a tájékoztatást kaptuk azonban, hogy a kivitelező cég a területet 2017. november 20-ig garanciális javítások miatt munkaterületté nyilvánította.

Edzéseket így csak a fent írt időpont után tudunk tartani munkacsarnokunkban. Kérjük megértéseteket és türelmeteket!

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a Sportkomplexum és a Kenderes utca pályáit is mihamarabb el tudjuk foglalni, melyek méltó helyei lesznek minőségi utánpótlásbázisunk fejlődésének.

Nagyon sajnáljuk, hogy mintegy 300 sportolónk immár második hete nem tud edzéseket végezni. Bízunk benne, hogy záros határidőn belül megoldódik a helyzet, addig ismételten arra kérünk mindenkit, hogy a lehetőségeihez mérten sportoljon minél többet!"

(via Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.