Ennél higgadtabban képtelenség lenne rájönni, hogy élő adásban vagy és kitört a földrengés

Szörnyű földrengés rázta meg vasárnap az iráni-iraki határvidéket, jelenleg 335 áldozatról, többezer sebesültről és több tízezer otthonát elvesztőről tudnak. A 7,3-as erősségű rengés Irak északi, hatzár menti, kurdok lakta részén is komoly károkat okozott. Itt készült a következő felvétel, amin egy riporter az erbili kurd Rudaw tévétársaság központjában berendezett stúdióból kérdezgetett egy vendéget, aki a közeli Sulaymaniyah városában tartózkodott. 

Az interjú közben megrengett a föld, de ez, mint látható, nem igazán tudta kihozni a sodrából az elképesztően higgadt médiamunkást. Bár a helyzethez képest az interjúalany is higgadt maradt, az ő arcjátéka ezerszer kifejezőbb.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.