Szélesi Zoltán: Libabőrös leszek, ha mégis szurkolnak majd nekünk

2017 november 14., kedd 12:51
145

„A mérkőzés után kellemetlen pillanatokat éltek át a játékosok, a stábtagok és persze a drukkerek is. A játékosok komoly fejmosást kaptak, néhányuknak le kellett üvölteni a fejét. Kedden más mentalitású játékot láthatunk” – mondta a telki edzőtáborban hétfőn tartott sajtótájékoztatón a magyar válogatott megbízott szövetségi kapitánya. Szélesi a múlt csütörtöki vereségre utalt, melyet a magyar válogatott Luxemburgban szenvedett el.

Az M4Sport oldalára felkerült egy videó, melyben Szélesi arról is beszél, szerinte a szakmai stáb nem követett el hibát, és mindent megtettek, amit ilyen rövid idő alatt meg lehet.

„Nem én futballoztam a pályán, nem én voltam ott, nem én csúsztam be, ez az eredmény született, sajnálatos módon. Még egyszer mondom, nem ez volt a forgatókönyv, és nem is erre készültünk” - mondta a megbízott szövetségi kapitány.

„Megértem a szurkolókat. Sajnálatos, hogy kedden halkabb lesz a stadion, mert a világon egyedülálló táborunk van. Az idei év nem volt megfelelő, de én libabőrös leszek, ha mégis szurkolnak majd nekünk” - mondta Szélesi arra reagálva, hogy a válogatott szervezett szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade jelezte, ezúttal nem fogja buzdítani a nemzeti együttest.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt