Szélesi Zoltán: Libabőrös leszek, ha mégis szurkolnak majd nekünk

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

„A mérkőzés után kellemetlen pillanatokat éltek át a játékosok, a stábtagok és persze a drukkerek is. A játékosok komoly fejmosást kaptak, néhányuknak le kellett üvölteni a fejét. Kedden más mentalitású játékot láthatunk” – mondta a telki edzőtáborban hétfőn tartott sajtótájékoztatón a magyar válogatott megbízott szövetségi kapitánya. Szélesi a múlt csütörtöki vereségre utalt, melyet a magyar válogatott Luxemburgban szenvedett el

Az M4Sport oldalára felkerült egy videó, melyben Szélesi arról is beszél, szerinte a szakmai stáb nem követett el hibát, és mindent megtettek, amit ilyen rövid idő alatt meg lehet.

„Nem én futballoztam a pályán, nem én voltam ott, nem én csúsztam be, ez az eredmény született, sajnálatos módon. Még egyszer mondom, nem ez volt a forgatókönyv, és nem is erre készültünk” - mondta a megbízott szövetségi kapitány. 

„Megértem a szurkolókat. Sajnálatos, hogy kedden halkabb lesz a stadion, mert a világon egyedülálló táborunk van. Az idei év nem volt megfelelő, de én libabőrös leszek, ha mégis szurkolnak majd nekünk” - mondta Szélesi arra reagálva, hogy a válogatott szervezett szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade jelezte, ezúttal nem fogja buzdítani a nemzeti együttest.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.