Feladta magát mind a négy körözött fradista

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Másfél hete a stadionba 3 és fél év tüntető távolmaradás után visszatérő ultrák alaposan helybenhagyták a kubatovista (értsd: a vénaszkennerezés dacára is meccsre járó) front két tagját, egyikük súlyosan, másikuk könnyebben sérült. Valóságos tömegverekedés zajlott a stadionban a „régi” és az „új” mag között, amiről videófelvételek is készültek. 

Azóta összesen 20 személyt gyanúsít a rendőrség a Groupama Arénában történt rendbontással összefüggésben, aminek hátteréről itt írtunk részletesen. 

A rendőrség az eset másnapján, november 5-én két férfit már gyanúsítottként kihallgatott és indítványozta előzetes letartóztatásukat. További 18 személyt azonosítottak be, közülük 14-et most kedden elfogtak, előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak. A maradék négy elkövető ellen körözést adtak ki a rendőrök, de nem kellett sokat várni rájuk, mert szerdán végül mindannyian feladták magukat. A rendőrök kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. 

Kubatov Gábort, a Ferencváros elnökét ma sikerült elérnünk az ügyben. A fideszes sportvezető korábban azt nyilatkozta, megállapodtak a szurkolói csoportokkal arról, hogy béke lesz. Most azt mondta, várják a vizsgálatok eredményét. Szerinte a randalírozó mag miatt nem lehet büntetni akár 20 ezer embert. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.