Pilisvörösvár épített egy utat, de két telektulajdonos nem akar átadni 15 métert az önkormányzatnak, így két helyen is kerítés szakítja meg az aszfaltcsíkot

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.
Fotó: RTL Híradó

Az RTL Híradó arról számolt be, hogy Pilisvörösváron az önkormányzat úgy kezdett bele a Báthory utca megépítésébe, hogy nem volt meg az összes papír a szükséges telkek átadásáról, és mivel két telektulajdonos sem akart átadni 15 métert a célra, így két helyen is kerítés szakítja meg az aszfaltcsíkot.

A tervezett 501 méter hosszú útból eddig 385 méter készült el, ezen a szakaszon minden tulajdonos visszaadta a telekrészt.

A csatorna úgy tudja, korábban csak úgy kaptak építési engedélyt, hogy aláírták, ha elkezdik építeni az utat, vissza kell adniuk a földterületet. Ez az egész 15 évig nem volt probléma, mert az önkormányzatnak nem volt pénze útépítésre, most viszont – majdnem – elkészült az út, úgyhogy az önkormányzat a két telektulajdonost beperli.

A polgármester a múlt héten arról írt, hogy az önkormányzat inkább most megépítette az utat az engedélyezett terveknek megfelelően ahol és ameddig lehet, és ideiglenesen forgalomba helyezteti a közbenső szakaszokat is, a maradék részeket pedig a két ingatlannal kapcsolatos jogi rendezés utánra hagyja.

Az egyik hézag az aszfaltúton, amit egyelőre a földön lehet megkerülni.Fotó: pilisvorosvar.hu

Az Index felvételén messziről is látszik az emberi ésszel nehezen felfogható, 45 millió forintos műremek.

Már nyomdában a MAKRO

Lépj be a Körbe október 20-ig, hogy október végén neked is küldjünk egy tiszteletpéldányt.

Belépek
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.