Szombaton játszották a világtörténelem legrövidebb profi bokszdöntőjét

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Annyira gyorsan címmérkőzés még nem dőlt el a profi ökölvívásban, mint szombat este Belfastban, a WBO harmatsúlyban rendezett vébédöntőjén.

Két dél-afrikai bokszoló küzdött, de nem sokáig. Zolani Tete a kezdés után nem egészen 3 másodperccel első ütésével, egy villámgyors rövid jobbhoroggal orrba vágta Siboniso Gonyát, aki azonnal elterült. A bíró elkezdett rászámolni, de nyolcnál már látta, hogy Gonya biztosan nem lesz képes folytatni, ezért beszüntette a küzdelmet. A leütött ökölvívó csak hosszú percek múlva tért magához.

A mérkőzést a címvédő Tete így összesen 11 másodperc alatt megnyerte.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.