A Parlament vizsgálja, hogy a Pesti Srácok operatőre elküldte az anyjába a jobbikos Szilágyi Györgyöt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A korábban menekültrugdosással hírhedté vált László Petra – aki korábban a jobbikos N1 Tv-nél dolgozott – hétfőn a Pesti Srácok munkatársaként elküldte az anyjába Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselőt a Parlamentben.

Az Index érdeklődésére a Parlament sajtóosztálya közölte:

„Tudomásunkra jutott a sajtófolyosón történt eset, a megtett intézkedésekről az ügy kivizsgálása után tájékoztatni fogjuk.”

Korábban a 444, az RTL Híradó és az Index munkatársait már azért kitiltották a Parlamentből, mert nem engedélyezett helyszínen forgattak.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.