Rugdalózó László Petra újra lecsapott

politika
2017 november 20., 14:15
comments 481

Váratlanul erős produkcióval tért vissza a színpadra az egykor gyerekrugdosással világhírűvé lett magyar operatőr, László Petra. Ezúttal saját egykori kenyéradó gazdáját küldte el az anyjába, ráaadásul a Szent Magyar Országgyűlésben.

László 2015 szeptember 8-án robbant be a köztudatba, amikor a Jobbik-közeli N1TV operatőreként dolgozó nő elkezdte rugdosni a röszkei gyűjtőpontról kitörni próbáló menekülteket. Többek közt egy gyerekével szaladó apába és egy kislányba is belerúgott. László ezzel a teljesítményével az utóbbi két év leghíresebb magyarja lett, Paulo Coelhótól a tajvani animált híradóig mindenki foglalkozott vele.

A balhé után az N1TV kirúgta Lászlót, aki néhány konfúz nyiltkozatot leszámítva - többek közt a 444-et is legyilkosozta - eltűnt a nyilvosság elől. 2016-ban azért maga Lezsák Sándor adott át neki közpénzzel támogatott díjat, és idén augsztusban arról lehetett olvasni, hogy Bencsik Békemenet András lapjánál, a Demokratánál kapott munkát. Közben egyébként még a röszkei akciójáért garázdaságért elítélték.

László őszre átkerült a kormányzati revolverlap pestisracok.hu-hoz, ahol nem sok vizet zavart egészen most hétfőig, amikor a parlamentben elküldte az anyjába Szilágyi Györgyöt, a Jobbik országgyűlési képviselőjét.

link Forrás

Sajnos a konkrét beszólásról még nem bukkant fel felvétel, a Hír TV és az Alfahír is megörökítette Szilágyit, ahogy az eset után konfrontálódik Lászlóval, aki hebegve-habogva igyekszik bocsánatot kérni és magyarázkodni. Nem egy kellemes látvány, abba pedig még szebb belegondolni, hogy László itt tulajdonképpen saját egykori gazdáival veszett össze, akik meg cserébe sápítoznak egykori alkalmazottuk stílusán.

PSZICHIÁTRIAI GYORSELEMZÉS

A „gecimédia” gyűjtőnéven ismert médiakonglomerátumban kevesen adják nevüket-arcukat a kormányzati propagandához. Akik igen, azok jelentős része laikus szemmel is jól láthatóan súlyos mentális gondokkal-bajokkal küzd, és éppen ennek a gyengeségüknek köszönhetően tolják őket előtérbe sunyi munkaadóik. Az utóbbiak ezért csak és kizárólag megvetést érdemelnek, az előbbieket azonban civilizált ember legalább egy kicsit sajnálja is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.