„Hazudik” - feliratozta Németh Szilárd felszólalását az LMP a parlamentben

hablaty
2017 november 20., 14:16
comments 160

A Fidesz hablatyvirtuóza épp elkezdte a napi sorosozását a parlamentben, de amikor arról beszélt, hogy az LMP miniszterelnökjelöltje is egyeztetett Malin Björk svéd európai parlamenti képviselővel a bevándorlók betelepítéséről, 

Szél Bernadett és Hadházy Ákos egy-egy Hazudik feliratú lappal beálltak mögé.

Szél Bernadett és Hadházy Ákos „Hazudik” feliratú lapot tart Németh Szilárd napirend előtti felszólalása alatt az Országgyűlés plenáris ülésén november 20-án.
photo_camera Szél Bernadett és Hadházy Ákos "Hazudik" feliratú lapot tart Németh Szilárd napirend előtti felszólalása alatt az Országgyűlés plenáris ülésén. Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Bár Németh Szilárd nem nézte meg, mi történik mögötte, de egy idő után tőle szokatlan riadtsággal nézett fel az ülést vezető Jakab Istvánra, hogy csináljon már valamit. Erre az országgyűlés alelnöke kétszer is figyelmeztette az LMP képviselőit, hogy üljenek vissza a helyükre, de Szél és Hadházy mégis maradt.

link Forrás

Végül Németh Szilárd az akció ellenére is felolvasta, ami a papírjára volt írva. 

Az akció után Szél Bernadett azt mondta az Indexnek, hogy nem volt előre tervezett. Azért mentek oda Németh Szilárd mögé a papírral, mert nem voltunk hajlandók szótlanul nézni az ülésteremben, ahogy a választók agymosásán dolgozik a Fidesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.