Budai Gyula szerint minden bíró komcsi

2017 november 21., kedd 17:23
210

Váratlanul parázs hangulat uralkodott az igazságügyi bizottság keddi ülésén, miután a fideszes többség úgy döntött, nincs kedvük a végtelenségig válaszolgatni az ellenzéki tagok kérdéseire, és korlátozták a vezetők meghallgatásának időtartamát. 

A Hír TV tudósítása alapján nem tetszett az ötlet se Bárándy Gergely szocialista és Staudt Gábor jobbikos képviselőnek sem, utóbbi azt is kifogásolta, hogy piszok lassan zajlanak az eljárások, még a Fidesz által egyébként oly nagy kedvvel emlegetett MSZP-s korrupciós ügyekben is. Bárándy beszólt Ibolya Tibor fővárosi főügyésznek is, aki véleménycikkben kérte ki a Kúria ítéletét arról, hogy lehet fideszesnek nevezni az ügyészséget. 

Ezen a ponton vesztette el önuralmát Budai Gyula fideszes potentát, aki megfeledkezve a bekapcsolt mikrofonról, jellegzetes dörmögő hangján helyeselt, és mondta hogy 

„hát azok a bírók nem? komcsik mindegyik!”

Bár a levezető elnök megintette, Budai beindult, Polt Péter válasza alatt folyamatosan leugatta Bárándyt, elhangzott többek közt, hogy 

„Maradjál csendbe!”

„Nem kaptál szót!”

„Gyökér!”

Az igazság az, hogy hiányzik, piszkosul hiányzik az elmúlt években visszavont Budai Gyula a Fidesz kommunikációból. Benne még volt lendület, stílus, ma már csak szabvány alapján gyártott ócska katonák mondják fel a kottát. (Hír TV)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt