Budai Gyula szerint minden bíró komcsi

Váratlanul parázs hangulat uralkodott az igazságügyi bizottság keddi ülésén, miután a fideszes többség úgy döntött, nincs kedvük a végtelenségig válaszolgatni az ellenzéki tagok kérdéseire, és korlátozták a vezetők meghallgatásának időtartamát. 

A Hír TV tudósítása alapján nem tetszett az ötlet se Bárándy Gergely szocialista és Staudt Gábor jobbikos képviselőnek sem, utóbbi azt is kifogásolta, hogy piszok lassan zajlanak az eljárások, még a Fidesz által egyébként oly nagy kedvvel emlegetett MSZP-s korrupciós ügyekben is. Bárándy beszólt Ibolya Tibor fővárosi főügyésznek is, aki véleménycikkben kérte ki a Kúria ítéletét arról, hogy lehet fideszesnek nevezni az ügyészséget. 

Ezen a ponton vesztette el önuralmát Budai Gyula fideszes potentát, aki megfeledkezve a bekapcsolt mikrofonról, jellegzetes dörmögő hangján helyeselt, és mondta hogy 

„hát azok a bírók nem? komcsik mindegyik!”

Bár a levezető elnök megintette, Budai beindult, Polt Péter válasza alatt folyamatosan leugatta Bárándyt, elhangzott többek közt, hogy 

„Maradjál csendbe!”

„Nem kaptál szót!”

„Gyökér!”

Az igazság az, hogy hiányzik, piszkosul hiányzik az elmúlt években visszavont Budai Gyula a Fidesz kommunikációból. Benne még volt lendület, stílus, ma már csak szabvány alapján gyártott ócska katonák mondják fel a kottát. (Hír TV)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.