Budai Gyula szerint minden bíró komcsi

vélemény
2017 november 21., 17:23
comments 209

Váratlanul parázs hangulat uralkodott az igazságügyi bizottság keddi ülésén, miután a fideszes többség úgy döntött, nincs kedvük a végtelenségig válaszolgatni az ellenzéki tagok kérdéseire, és korlátozták a vezetők meghallgatásának időtartamát. 

A Hír TV tudósítása alapján nem tetszett az ötlet se Bárándy Gergely szocialista és Staudt Gábor jobbikos képviselőnek sem, utóbbi azt is kifogásolta, hogy piszok lassan zajlanak az eljárások, még a Fidesz által egyébként oly nagy kedvvel emlegetett MSZP-s korrupciós ügyekben is. Bárándy beszólt Ibolya Tibor fővárosi főügyésznek is, aki véleménycikkben kérte ki a Kúria ítéletét arról, hogy lehet fideszesnek nevezni az ügyészséget. 

Ezen a ponton vesztette el önuralmát Budai Gyula fideszes potentát, aki megfeledkezve a bekapcsolt mikrofonról, jellegzetes dörmögő hangján helyeselt, és mondta hogy 

„hát azok a bírók nem? komcsik mindegyik!”

Bár a levezető elnök megintette, Budai beindult, Polt Péter válasza alatt folyamatosan leugatta Bárándyt, elhangzott többek közt, hogy 

„Maradjál csendbe!”

„Nem kaptál szót!”

„Gyökér!”

Az igazság az, hogy hiányzik, piszkosul hiányzik az elmúlt években visszavont Budai Gyula a Fidesz kommunikációból. Benne még volt lendület, stílus, ma már csak szabvány alapján gyártott ócska katonák mondják fel a kottát. (Hír TV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.